Koeltechnieken

Meer dan comfort

Een goed klimaat om in te wonen of te werken draagt bij tot een goede gezondheid en maakt ons energieker en productiever. Klimaatcontrole in uw woning, kantoor of zaak verhoogt het comfort en is bijna onmisbaar in een wisselend klimaat als het onze.

kantoor
badkamer

Elke zone zijn eigen temperatuur

temperatuur

Elke ruimte in ons huis of kantoor heeft een ander doel. Het is maar logisch dat we niet overal dezelfde temperatuur willen. Met de beweging van je vinger stel je de gewenste temperatuur in voor de verschillende zones of laat het syteem op basis van je gedrag zelf beslissen welke temperatuur waar de beste is.

Verwarmen en koelen in één

aircoverbruik general

In de winter hebben we verwarming nodig waar we in de zomer snakken naar wat verkoeling. Vandaag integreren we beide functies in één systeem. Je voelt het comfort tot in je portemonnee. Een warmtepomp haalt een groot deel van haar energie uit de omgevingslucht en verbruikt slechts een minimum aan elektriciteit.

lving2
Vaste airco zonder buitenunit

Airco zonder buitenunit

Zelfs wanneer de situatie het niet toe laat om een buitenunit te plaatsen kan je vandaag van het comfort van  klimaatcontrole genieten. 

Onze partners

Contacteer ons

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden